Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Noord-Brabant
Functioneel consultant Solution Architect Integratie Specialist
D365 F&SCM DynamicsAX 2012 Power Platform D365 PowerBI

Kandidaat CERRB0432

U heeft niet voldoende rechten om de persoonlijke gegevens van de kandidaat te bekijken. Login of schrijf u in voor meer mogelijkheden.
geen
man
Noord-Brabant, Functioneel consultant, Solution Architect, Integratie Specialist, D365 F&SCM, DynamicsAX 2012, Power Platform D365, PowerBI
Mijn expertise: Microsoft Dynamics 365 voor Finance and Operations (ERP) Microsoft Azure Microsoft SQL Microsoft Power Platform - Power BI - Power Apps Als Freelance Microsoft Dynamics 365 FinOps Specialist help ik klanten bij het optimaliseren van hun financiële en operationele processen met behulp van de nieuwste cloud-gebaseerde oplossingen. Ik heb meer dan 9 jaar ervaring in het implementeren, aanpassen en integreren van verschillende ERP-systemen, waaronder D365FO, Sage X3 en Ax Dynamics. Ik ben gepassioneerd over het benutten van technologie om de gebruikerservaring, productiviteit en efficiëntie te verbeteren. Ik heb meerdere certificeringen in D365FO en ik ben bedreven in bedrijfsanalyse. Ik geniet ervan om nieuwe vaardigheden te leren en op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de IT-industrie. Ik ben ook een oplossingsgerichte, georganiseerde en gestructureerde persoon, die zich goed aanpast aan veranderingen en uitdagingen. Ik heb een Bachelor of Commerce graad in Recht van de North-West University, wat mij een solide basis geeft in juridische en zakelijke concepten.
©ERP Society - 2024
ERP Society gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.