Mijn kracht is dat ik zowel de benodigde techniek als het proces én de mens begrijp. Het succesvol afronden van een project is wat mij betreft een prachtige teamprestatie.

Graag adviseer ik bij strategische keuzes voor de toekomst van het IT-/applicatielandschap bij uw organisatie, waarbij processen, software en gebruiker goed aansluiten. Ik ga in gesprek met afdelingen en management over de gewenste bedrijfsprocessen en adviseer over passende oplossingsrichtingen.

Het functioneel applicatiebeheer van de binnen het bedrijf gebruikte applicaties (ERP, E- learning etc), combineer ik graag met het adviseren over het juiste gebruik, nieuwe wensen en de vertaalslag naar passende functionaliteit.

"> Mijn kracht is dat ik zowel de benodigde techniek als het proces én de ">
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zuid-Holland
Project manager Business consultant Functioneel consultant Applicatiebeheerder
Business Central DynamicsNAV

Kandidaat CERRB0255

U heeft niet voldoende rechten om de persoonlijke gegevens van de kandidaat te bekijken. Login of schrijf u in voor meer mogelijkheden.
geen
man
Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Project manager, Business consultant, Functioneel consultant, Applicatiebeheerder, Business Central, DynamicsNAV
Mijn kracht is dat ik zowel de benodigde techniek als het proces én de mens begrijp. Het succesvol afronden van een project is wat mij betreft een prachtige teamprestatie. Graag adviseer ik bij strategische keuzes voor de toekomst van het IT-/applicatielandschap bij uw organisatie, waarbij processen, software en gebruiker goed aansluiten. Ik ga in gesprek met afdelingen en management over de gewenste bedrijfsprocessen en adviseer over passende oplossingsrichtingen. Het functioneel applicatiebeheer van de binnen het bedrijf gebruikte applicaties (ERP, E- learning etc), combineer ik graag met het adviseren over het juiste gebruik, nieuwe wensen en de vertaalslag naar passende functionaliteit.
©ERP Society - 2024
ERP Society gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.