Als Bedrijfskundige heb ik meer dan 30 jaar ervaring met meerdere ERP-systemen. Ik heb ruime ervaring op het vlak van logistieke- en productiesystemen bij klantorder gestuurde organisaties evenals een uitgebreide kennis van besturingsconcepten als ETO/ATO/MTO/MTS bij productiebedrijven. 

De laatste jaren werkzaam als Microsoft Dynamics NAV/BC Consultant en Dynamics NAV/BC implementaties doorgevoerd bij diverse productie bedrijven.

"> Als Bedrijfskundige heb ik meer dan 30 jaar ervaring met meerdere ERP-systemen. Ik heb ruime ervaring ">
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Noord-Brabant
Business consultant Functioneel consultant Applicatiebeheerder
Business Central

Kandidaat CERRB0172

U heeft niet voldoende rechten om de persoonlijke gegevens van de kandidaat te bekijken. Login of schrijf u in voor meer mogelijkheden.
geen
vrouw
Noord-Brabant, Business consultant, Functioneel consultant, Applicatiebeheerder, Business Central
Als Bedrijfskundige heb ik meer dan 30 jaar ervaring met meerdere ERP-systemen. Ik heb ruime ervaring op het vlak van logistieke- en productiesystemen bij klantorder gestuurde organisaties evenals een uitgebreide kennis van besturingsconcepten als ETO/ATO/MTO/MTS bij productiebedrijven.  De laatste jaren werkzaam als Microsoft Dynamics NAV/BC Consultant en Dynamics NAV/BC implementaties doorgevoerd bij diverse productie bedrijven.
©ERP Society - 2024
ERP Society gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.